Bereidingswijze
vlees aanbraden in roomboter,peper en zout
kerriesaus erbij +- 10 min garen
paprika's bananen en ananas toevoegen + sap om goede dikte te krijgenven laten pruttelen- niet te gaar!
kerriesaus erbij +- 10 min garen
paprika's bananen en ananas toevoegen + sap om goede dikte te krijgenven laten pruttelen- niet te gaar!
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
eenpansschotel
geschikt voor een groter gezelschap met kinderen
geschikt voor een groter gezelschap met kinderen
Ingrediƫnten
pond varkensfricandeau in reepjes gesneden
100 roomboter
5oo cc milde kerriesaus
1 rode paprika
1 groene paprka
2 bananen
1a2 blikjes ananas
100 roomboter
5oo cc milde kerriesaus
1 rode paprika
1 groene paprka
2 bananen
1a2 blikjes ananas
Leuke tips
serveren met rijst
en groene salade
en groene salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
70201
Homepage ID
1865
Smaak
Z
Teller
862
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
maak kerriesaus met melk en water
vlees in reepjs snijden
paprika's schoon
vlees in reepjs snijden
paprika's schoon
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht