Bereidingswijze
De slagroom en vanille opkoken en af laten koelen. De eigelen met suiker schuimig roeren en druppelsgewijs de afgekoelde slagroom erdoor roeren. Tot slot weingeist of cognac toevoegen.
Vertel iets leuks over dit recept
Likeur van eigeel en cognac
Ingrediƫnten
4 eigelen
1/2 vanillestokje
250 gr. suiker
1/4 liter slagroom
1/8 liter cognac of weingeist
1/2 vanillestokje
250 gr. suiker
1/4 liter slagroom
1/8 liter cognac of weingeist
Hulpmiddelen & keukengerei
-
Leuke tips
-
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
70
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
14847
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht