Pittige Boontjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/02/1998 - 15:01
Bereidingswijze
Meng van de ingredienten (buiten de boontjes) in een schaal. Voeg de boontje toe en zet het geheel minstens drie uur in de koelkast. Seveer de boontjes koud.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een koude schotel van sperziebonen met een pittige knoflooksmaak
Ingrediƫnten
500 gr. sperzieboontjes, 2 eetl olie, 2 eetl. witte wijnzijn, 1 eetl. citroensap, 1 theel. pittige mosterd, 1 teentje knoflook, 1 bosuitje, 1 theel. rode-pepervlokken en een snufje zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, schaal
Leuke tips
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
69960
Homepage ID
1123
Smaak
P
Teller
1412
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de boontjes 3-4 minuten tot ze beet gaar zijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pien