Herfstsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/02/1998 - 14:30
Bereidingswijze
* Bak de spekreepjes in een droge koekenpan ca. 5 minuten.
* Hak de hazelnoten grof en bak ze de laastste minuut mee met het spek.
* Voeg het appelsap en 1 el citroensap toe.
* Was de appel en verwijder het klokhuis en snijd hem in reepjes. Besprenkel de appel met de rest van het citroensap.
* Snijd de kool fijn en was het.
* Meng de kool met de kidneybonen, appel de roquefort, spek en hazelnotenmengsel

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p ca.: * 320 kcal, * 1340 kj, * 13 gr eiwit, * 26 gr vet, * 9 gr koolhydraten
Ingrediƫnten
* 100 gr spekreepjes
* 45 gr hazelnoten
* 2 el appelsap
* 2 el citroesap
* ? appel (Granny Smith)
* 100 gr groene kool
* ? potje rode kidneybonen (pot a 370 ml, Hak)
* 100 gr Roquefort
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
69719
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
502
Waardering aantal
1
Waardering
4
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
odette