Bereidingswijze
bak de kip in de olie of boter (niet te veel)
voeg hierbij de aardappelen,spercibonen,en een stukje madam chanet
ca. 10 minuten laten bakken,
voeg eventueel wat water bij
voeg de tomaat,uitgeknepen knoflook, ui en de massala toe ca.10 minuten laten smoren.
voeg hierbij de aardappelen,spercibonen,en een stukje madam chanet
ca. 10 minuten laten bakken,
voeg eventueel wat water bij
voeg de tomaat,uitgeknepen knoflook, ui en de massala toe ca.10 minuten laten smoren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittige kip
Ingrediƫnten
kippenbout of poot
1 grootte ui
1 madam chanet
4 grootte aardappels
2 tomaten
spercibonen
knoflook
olie of boter
massala poeder
1 grootte ui
1 madam chanet
4 grootte aardappels
2 tomaten
spercibonen
knoflook
olie of boter
massala poeder
Hulpmiddelen & keukengerei
knoflookpers
anti-aanbakpan
anti-aanbakpan
Leuke tips
wordt in suriname met een pannenkoek van deeg gegeten is als komplete maaltijd ook zo lekker.
Als kleine kinderen mee eten even de madam chanet vergeten.
Als kleine kinderen mee eten even de madam chanet vergeten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
66104
Homepage ID
1851
Smaak
P
Teller
3330
Drank
Uit
Bookmarked
51
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
uit snipperen
aardappel schillen en in kleine blokjes snijden
spercibonen wassen en in stukjes snijden
tomaten ontvellen en in plakjes snijden
aardappel schillen en in kleine blokjes snijden
spercibonen wassen en in stukjes snijden
tomaten ontvellen en in plakjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht