Bereidingswijze
Het bladerdeeg op een met bloem bestoven oppervlakte tot een plak van 20x40 cm. uitrollen. De deekplak bestrijken met de losgereorde eierdooier. De geraspte kaas gelijkmatig over een helft van de deegplak verdelen en bestrooien met wat peper en de paprika poeder. de deegplak dubbel vouwen en er enkele malen met een deegroller overheen rollen en dan in 1 cm. brede repen snijden.
de repen ieder in spiraal vormige stengels draaien en ze op een met water vochtig gemaakte bakplaat leggen, met eierdooier bestrijken en met komijn bestrooien. De stengels in de voorverwarmde oven in circa 10 min. goudbrijn bakken.
de repen ieder in spiraal vormige stengels draaien en ze op een met water vochtig gemaakte bakplaat leggen, met eierdooier bestrijken en met komijn bestrooien. De stengels in de voorverwarmde oven in circa 10 min. goudbrijn bakken.
Vertel iets leuks over dit recept
Goudbruin gebakken bladerdeeg stengels gevuld met verschillende soorten kaas
Ingrediƫnten
400 gr. diepvriesbladerdeeg
bloem
2 eierdooiers
kummelzaadjes
40 gr. geraspte Emmenthaler kaas
40 gr. geraspte Parmezaanse kaas
1 theel. paprikapoeder
gemalen peper
bloem
2 eierdooiers
kummelzaadjes
40 gr. geraspte Emmenthaler kaas
40 gr. geraspte Parmezaanse kaas
1 theel. paprikapoeder
gemalen peper
Hulpmiddelen & keukengerei
deegroller
bakplaat
bakplaat
Leuke tips
-
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
64
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
1855
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het bladerdeeg ontdooien
Oven voorverwarmen tot 220 graden, stand 5
Oven voorverwarmen tot 220 graden, stand 5
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht