Bereidingswijze
Het gehakt flink kruiden en de ui en het tomatenvocht toevoegen. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper, vul ze met het gehakt. Bestrooi de gevulde tomaten met paneermeel en leg er een klontje boter op. Leg de tomaten in de ovenvaste schaal en verwarm het gerecht circa 30 minuten in een voorverwarmde oven op stand 4 a 5
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel van tomaten gevuld met gehakt
Ingrediƫnten
16 tomaten
5 ons gehakt
paneermeel
peper
zout
1 ui
boter
5 ons gehakt
paneermeel
peper
zout
1 ui
boter
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenvaste schaal
Leuke tips
Serveer met enkele sneetjes brood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
61
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
4483
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tomaten wassen en uithollen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht