Tomatensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/29/1998 - 21:31
Bereidingswijze
Verwarm de olijfolie en fruit hierin ui en uitgeperste knoflook. Voeg dan de tomatensap en bouillon toe. Als het begint te koken, draai dan het vuur terug. Dan kun je de balletjes en het kruidenzakje erin doen. Wanneer de balletjes bijna gaar zijn kunnen ook de prei en tomaten erbij. Je kunt ook zelf verse tomaten ontvellen (nog lekkerder). Basilicum, oregano en tijm toevoegen en je soep is klaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tomatensoep met een Italiaans accent, lekker, snel
Ingrediƫnten
1 eetlepel olijfolie
1 ui
3 teentjes knoflook
1 pak tomatensap
1 pot runderbouillon geconcentreerd
1 kruidenzakje voor tomatensoep
3 ons rundergehakt
1 blik ontvelde tomaten
1 dunne prei
basilicum, oregano, tijm
Hulpmiddelen & keukengerei
mesje
knoflookpers
pan
Leuke tips
Dit is lekker met warme ciabattabroodjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
56223
Homepage ID
1455
Smaak
N
Teller
104822
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
61
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* snijd de ui in stukjes
* maak de knoflook schoon
* kruid het gehakt en maak er kleine balletjes van
* maak de prei schoon en snipper het
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
conny