Olijvenmix

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/29/1998 - 14:20
Bereidingswijze
- de olijven met de uiensnijder superfijn hakken
- gewassen peterselie heel fijn knippen of hakken
- fijngehakte olijven mengen met de geraspte kaas, mayonaise, peterselie en peper (geen zout, want olijven zijn al zout genoeg) en ev. de knoflook uit de pers
- gebruik ev. meer kaas en/of mayonaise, maar zorg dat de olijvenmix smeerbaar is
- ev. een beetje poedersuiker toevoegen om de smaak zachter te maken
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegatarische borrelhap of voorafje
Ingrediƫnten
- ca 250 gr groene pitloze olijven gevuld met pimente
- ca 100 gr geraspte (oude) kaas
- paar el mayonaise
- bos peterselie
- peper
- facultatief: paar teentjes knoflook
Hulpmiddelen & keukengerei
- uiensnijder
Leuke tips
Olijvenmix serveren met stokbrood, Turks brood of toast.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
55500
Homepage ID
1649
Smaak
Q
Teller
1903
Waardering aantal
3
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robjasperse