Quorn Masala

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/29/1998 - 12:32
Bereidingswijze
- marinade ca 10 min op laag vuur in braadpan laten sudderen; regelmatig omroeren; ev. olie toevoegen
- aardappelblokjes toevoegen en scheut water
- aan de kook brengen en vuur weer op laag
- geheel zachtjes laten sudderen tot aardappels gaar zijn
- tijdens sudderen indien nodig steeds scheutje water toevoegen, want als de aardappels gaar zijn moet er een dikkige saus zijn ontstaan
- voeg tot slot eventueel meer masala en andere kruiden naar smaak toe
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarische variant van Surinaams gerecht
Ingrediƫnten
- 2 pakjes quorn (naturel)
- 2 uien
- 4/5 teentjes knoflook
- 3 aardappels
- masala (kerriesoort, verkrijgbaar bij toko)
- olie
- zout, peper en sambal (o.i.d.)
Leuke tips
Serveren met witte rijst, salade(s) en boontjes (kouseband).
Als er saus overblijft: andere dag warm maken en brood er in soppen.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
55259
Homepage ID
1649
Smaak
P
Teller
3061
Waardering aantal
3
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- uien en knoflook in kleine stukjes snijden (knoflook ev. uit de pers)
- quorn een paar uur marineren in olie, gesneden ui en knoflook, el masala, zout, peper en lik sambal
- aardappels schillen en in blokjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robjasperse