Empanadas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/28/1998 - 18:47
Bereidingswijze
Het vulsel verdelen over de deegblaadjes. Hierop plakjes ei, wat olijfsnippers en enkele rozijnen.
Blaadjes dichtvouwen en randen wat bevochtigen om te plakken. In het midden van de oven (200 gr.) bruin laten worden in ong.20 min.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Argentijnse pasteitjes
Ingrediƫnten
2 el.olie, 1 theel.paprikapoeder, 4 uien, 0,5 theel.Spaanse peper,0,5 theel.komijn, 0,5 theel.oregano, 500 gr.rundergehakt, 3 hardgekookte eieren, 20 zw.olijven, 40 grote rozijnen. 10 blaadjes filodeeg of bladerdeeg.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Argentijns
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
55018
Homepage ID
1574
Smaak
P
Teller
32074
Waardering aantal
4
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
141
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eieren koken. Uien en Sp.peper snipperen. Filodeeg (of bladerdeeg) ontdooien. In pan uien met paprikapoeder glazig bakken. Sp.peper, oregano, komijn en zout toevoegen. Gehakt erbij en rul bakken tot het gaar is.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annemiek