Peren En Aardappelsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 09/25/1998 - 10:18
Bereidingswijze
Kook de aardappel in de schil beetgaar. Pel ze direct en snijd ze in plakken. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in schijven. Meng de azijn met de peper, het
zout, de suiker, de bieslook en de olie en schep hier de schijven aardappel en peer voorzichtig doorheen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een frisse salade met peren en aardappels
Ingrediƫnten
4 grote aardappelen, 2 flinke, stevige, wat onrijpe peren, 4 eetlepels witte wijnazijn, 1/4 theelepel peper, 1/2 theelepel zout,
snufje suiker, 8 stengels fijngeknipte
bieslook, 2 eetlepels notenolie, 2 eetlepels zonnebloem- of ma?solie.
Leuke tips
Serveer de salade direct (lauwwarm) of koud als bijgerecht. Bijvoorbeeld bij fondue, gourmetparty, barbecue of bij gegrild vlees.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
50680
Homepage ID
1140
Smaak
U
Teller
1254
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie