Spaghetti Carbonara

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/22/1998 - 16:16
Bereidingswijze
Bak de rauwe ham met de champignons, voeg de gepelde tomaten toe, knijp een teentje knoflook uit boven dit gheel en strooi er flink wat zwarte peper uit de molen over (essentieel !). Als het gaar is bindenmet het geel van twee eieren. geen zout nodig ivm rauwe ham.



Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaghetti met rauwe ham, tomatensaus van verse tomaten en cahmignons
Ingrediƫnten
kilo tomaten
doosje champignongs
rauwe ham
twee eieren
Leuke tips
Met tagliatelle, een groene sla en lekkere chianti.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
44896
Homepage ID
1545
Smaak
P
Teller
1588
Waardering aantal
1
Waardering
4
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de rauwe ham of mager rookspek in kleine blokjes, pel de tomaten, maak de champignons schoon.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ineke