Bereidingswijze
De sambal,olie bouillonblok fruiten en daarna de knoflookpoeder,azijn en suiker tegelijk toevoegen.
dit goed laten bruisen(het moet goed schuimen)
het vuur zo laag mogelijk,dan de sticks toevoegen en goed omscheppen.
van het vuur af en af laten koelen.
regelmatig omscheppen.
heerlijk!!!
dit goed laten bruisen(het moet goed schuimen)
het vuur zo laag mogelijk,dan de sticks toevoegen en goed omscheppen.
van het vuur af en af laten koelen.
regelmatig omscheppen.
heerlijk!!!
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
pittige sticks
Ingrediƫnten
2 eetlepels sambal(mag ook minder)
2 eetlepels olie
1 bouillonblokje
2 eetlepels knoflookpoeder
3 eetlepels azijn
5 eetlepels suiker
4 of 5 zakejs chips(sticks)
2 eetlepels olie
1 bouillonblokje
2 eetlepels knoflookpoeder
3 eetlepels azijn
5 eetlepels suiker
4 of 5 zakejs chips(sticks)
Hulpmiddelen & keukengerei
pan en een vork en een houten lepel
Leuke tips
gewoon in een bakje voor chips
succes
succes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
44655
Homepage ID
1461
Smaak
P
Teller
959
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie bereiding
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht