Bereidingswijze
zie voorbereiding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker voor bij de borrel!
Ingrediƫnten
5 gefileerde haringen
2 eetlepels jenever
1 theelepel suiker
6 eetlepels mayonaise
3 eetlepels gehakte dille(vers of)diepvries
2 eetlepels jenever
1 theelepel suiker
6 eetlepels mayonaise
3 eetlepels gehakte dille(vers of)diepvries
Hulpmiddelen & keukengerei
schaal of potje
lepels en een mes
lepels en een mes
Leuke tips
je kan het zo eten of op een toastje of stokbrood
zonder iets vind ik ze het lekkerst!
zonder iets vind ik ze het lekkerst!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
44414
Homepage ID
1461
Smaak
N
Teller
1556
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de staarten van de haringfilets verwijderen en de filets in een potje of een schaal leggen.
de jenever verwarmen,suiker toevoegen en al roerend oplossen.
Een sausje roeren van de mayonaise,gehakte dille en de jenever met suiker en bij de haringen schenken.
de haring en saus omscheppen en tenminste 8 uur laten marineren.
blijft ongeveer 3 dagen goed.
om je vingers bij af te likken!!!!
SUCCES!!
de jenever verwarmen,suiker toevoegen en al roerend oplossen.
Een sausje roeren van de mayonaise,gehakte dille en de jenever met suiker en bij de haringen schenken.
de haring en saus omscheppen en tenminste 8 uur laten marineren.
blijft ongeveer 3 dagen goed.
om je vingers bij af te likken!!!!
SUCCES!!
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht