Omelet Gevuld Met Ratatouille

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/22/1998 - 12:11
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de parika, de aubergine en de courgette schoon en snijd ze in blokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook even aan. Schep de rest van de groenten en de tijm erdoor. Smoor de groenten afgedekt in circa 15 minuten heel zachtjes gaar. Schep de groenten regelmatig om. Voeg eventueel een scheutje water toe.
Klop in een kom de eieren los met de melk en peper en zout naar smaak. Roer de kaas erdoor. Verhit de boter in een koekenpan en laat het eimengsel over de panbodem uitvloeien. Bak de omelet tot de bovenkant bijna droog is. Schuif de eerste minuten steeds het ei van de rand naar het midden. Breng de groenten op smaak met peper en zout. Schep de groenten op een kant van de omelet. Klap de omelet dubbel en laat hem op een schaal glijden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Omelet, gevulde met verschillende soorten groenten
Ingrediƫnten
1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 aubergine, 1 courgette, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels thijm, 3 eieren, 2 eetlepels melk, zout, peper, 50 gram geraspte kaas, 1 eetlepel boter.
Leuke tips
Lekker met gekookte krielaardappeltjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
44173
Homepage ID
1140
Smaak
P
Teller
1449
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voor vier personen: voeg een extra ui en 3 tomaten toe. Verdubbel de ingredienten van de omelet en bak 2 omeletten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie