Bereidingswijze
Brocolli in de bodem doen, Camembert in stukjes erover, nootjes erover, ei/slagroommengsel erover gieten. Bak in het midden van een oven op 200 graden in ongeveer 40 minuten gaar. Als die gaar is, uit de oven halen en circa 10 minuten laten staan.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Erg lekker maar wel heel machtig
Ingrediƫnten
- 4 eetlepels olie
- 225 gram magere kwark
- 225 gram bloem, beetje zout en 2 eetlepels bloem
- 1 eetlepel paneermeel
- 300 gram brocolli
- 2 eieren
- peper
- 4 eetlepels slagroom
- wat bieslook
- 100 gram gezouten cashewnoten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
23688
Homepage ID
8698
Smaak
N
Teller
514
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Taartvorm van 28 cm met eetlepel olie invetten. In een kom de kwark losroeren met 3 eetlepels olie. Bloem en 1/2 theelepel zout erboven zeven en erdoor roeren. Tot soepel deeg kneden. Uitrollen op bestoven aanrecht tot een ronde lap van een halve centimeter dik. Bekleed hiermee de taartvorm. Bestroo de bodem met paneermeel. Zet in de koelkast.
Brocolli:de stronken van de roosjes snijden, stronken in plakjes. Kook 5 minuten in een beetje water, afspoelen met koud water. Heel goed laten uitlekken. Klop de eieren los met zout, peper, slagroom en de fijngeknipte bieslook. Hak de cashewnoten fijn.
Brocolli:de stronken van de roosjes snijden, stronken in plakjes. Kook 5 minuten in een beetje water, afspoelen met koud water. Heel goed laten uitlekken. Klop de eieren los met zout, peper, slagroom en de fijngeknipte bieslook. Hak de cashewnoten fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht