Thaise Biefstuksalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/16/1998 - 11:17
Bereidingswijze
Snijd de koolrabi, wortel en het vlees in smalle reepjes en de ui in dunne ringen. Roerbak in een wok in 1 eetlepel olie de koolrabi, wortel en ui in 5 minuten. Doe het groentemengsel over in een schaal. Bak in de wok in nog 1 eetlepel olie de curry paste circa 1 minuut. Voeg het vlees toe, roerbak het circa 2 minuten en schep het door de groenten. Breng op smaak met zout en peper. Hak de munt en schep die erdoor. Roer een sausje met 1 eetlepel olie, citroensap, suiker en vissaus en schep dit door de salade. Knip de koriander erboven fijn. Geef er Chinese noodles bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Biefstuk in saus met noodles
Ingrediƫnten

  • 1 kleine koolrabi
  • 100 gram winterpeen
  • 200 gram biefstuk
  • 1 kleine ui
  • 3 eetlepels olie
  • 1 1/2 eetlepel basil curry paste
  • zout, peper
  • 10 blaadjes verse kruizemunt
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel suiker'
  • 2 eetrlepels vissaus (5 takjes koriander)
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
22242
Homepage ID
8698
Smaak
N
Teller
755
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dennisk