hollandse gevulde komkommer

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/16/1998 - 10:11
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175 graden. Schil de komkommers en snijd ze in de lengte door.
Verwijder met een lepel de zaadlijsten.
Pel en snipper de ui fijn, verkruimel de beschuiten, en meng dit tezamen met het ei en het gehakt. Breng dit geheel op smaak met peper en zout. Vul de komkommers met het gehaktmengsel zodanig dat het gehakt evenredig verdeeld is over de komkommers.
Plaats de komkommers in de voorverwarmde oven op een schaal tot het gehakt mooi bruin is.
Haal de komkommers uit de oven en bestrooi ze ruimschoots met geraspte kaas. Plaats het terug in de oven tot de kaas gesmolten is en deel ze in vieren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Komkommer, gevuld met gehakt en uien
Ingrediƫnten
2 flinke komkommers, 400 gr gehakt, 200 gr geraspte kaas, 1 ui, 1 ei, 2 beschuiten, peper, zout.
Leuke tips
Eventueel serveren met een aardappelsalade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
20796
Homepage ID
1140
Smaak
N
Teller
824
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie