Kip-tonijn cocktail

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/16/1998 - 09:40
Bereidingswijze
Kook de kipfilet in de bouillon gaar in 10 minuten. Laat het vlees dan afkoelen en snijd het in blokjes of reepjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in zeer dunne stukjes. Hak de bladselderij fijn.
Laat de inhoud van het blikje tonijn uitlekken, maar vang het vocht op. Verwijder eventuele graten en velletjes. Pureer de vis met iets van het uitgelekte vocht, de mayonaise, yoghurt, peper en zout. Vermeng de stukjes kip met de bleekselderij en het fijngemaakte blad. Verdeel dit over vier cocktailglazen en schep er de tonijnsaus op.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Cocktail van kip met tonijnsaus
Ingrediƫnten
1 kipfilet, 2 1/2 dl kippebouillon (van een blokje), enkele stengels bleekselderij, 1 blikje tonijn, 1 eetlepel mayonaise, 2 eetlepels yoghurt, peper, zout, blad van de selderijstengels
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
19350
Homepage ID
1140
Smaak
N
Teller
13534
Waardering aantal
4
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
53
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dannie