Bereidingswijze
Per persoon 2 plakjes diepvries bladerdeeg ontdooien. Een plakje dun bestrooien met 1 eetlepel gehakte walnoten, op elkaar leggen en samen uitrollen. Op elk lapje een horizontaal gahalveerd klein camembeertje zetten. Een dikke handpeer schillen en er 4 ronde schijven van snijden een verse vijg ook in plakken snijden. Op elk kaasje een plak peer en een plak vijg leggen. Het bladerdeeg erom heen vouwen de naadjes met losgelopt ei dichtplakken en het deeg rondm met ei bestrijken. Eventueel uit de rest van het bladerdeeg druiveblaadjes snijden en hiermee de deegpakketjes garneren.
De verpakte kaasjes bij 225 graden in 25 minuten goudbruin bakken.
De verpakte kaasjes bij 225 graden in 25 minuten goudbruin bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Camembert in een jasje
Ingrediƫnten
8 plakjes bladerdeeg, gehakte walnoten, 2 kleine camembertjes, een dikke handpeer, een verse wijg, 1 ei.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
18868
Homepage ID
1140
Smaak
Q
Teller
12001
Drank
Uit
Bookmarked
66
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht