Rijsttimbaaltjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 23:39
Bereidingswijze
Keer de rijsttimbaaltjes om op de borden als ze meteen worden geserveerd. Ze kunnen echter ook tevorden worden gemaakt en au bain-marie op het vuur, in de oven of in de magnetron worden opgewarmd. Reken voor de magnetron 3 tot 4 minuten op de hoogste stand.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
150 gram droogkokende rijst, zout, 20 gram boter, 4 eetlepels fijngehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
4 kopjes of timbaalvormpjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
159038
Homepage ID
39214
Smaak
N
Teller
2564
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar. Schep er de boter en de peterselie door. Vet kopjes of vormpjes in met wat boter of olie. Schep er de rijst in en druk goed aan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
angelique_l