Spinaziesouffle Met Brie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 23:21
Bereidingswijze
Ontdooi op zacht vuur de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk met een lepel zoveel mogelijk vocht eruit. Bereid de kerriesaus volgens de gebruiksaanwijzing, maar gebruik 1 dl water. Splits de eieren. Roer de spinazie, de eidooiers en de geraspte kaas door de saus. Klop de eiwitten stijf en schep ze luchtig door de saus. Doe dit mengsel over in een ingevette ovenschaal. Snijd de brie in plakjes en leg ze in een cirkel op de soufflemengsel. Bak de souffle in een voorverwarmde oven van 175 gr.C. in ca. 40 minuten goudbruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pak diepvries spinazie a 450 gram, 1 zakje kerriesaus, 3 eieren, 100 gram geraspte kaas, 250 gram brie
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Leuke tips
Lekker met gebakken aardappelen.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
159035
Homepage ID
39214
Smaak
N
Teller
91
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
angelique_l