Worstenbroodje Met Zuurkool En Komijnekaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 21:57
Bereidingswijze
verwarm de worstjes in het vocht uit het blik en verwarm de zuurkool in een ander pannetje.
snijd intussen de broodjes open en besmeer deze met boter.
verdeel de zuurkool over de broodjes,leg de worstjes erop en besmeer ze met wat mosterd.
bestrooi dit met de geraspte kaas en klap de broodjes weer dicht.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
4 frankfuter worstjesuit blik of pot),200gr zuurkool,4 puntbroodjes,ca.25gr boter,mosterd,100gr gerasptejonge komijnekaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
2 pannetjes,een mes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
159018
Homepage ID
36004
Smaak
N
Teller
321
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
yesssssss