Kaas-Hamstrudel...

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 21:36
Bereidingswijze
smelt de boter.bestrijk de velletjes fillodeeg met wat boter.beleg 1 deel met de kaas,1 met de ham,1 met de kruiden en bestrijk de laatste met de zure room en wat zout en peper. leg de vellen dakpansgewijs op elkaar en rol het deeg(van af de korte kant) stevig op;vouw hier bij de zijkanten naar binnen,zodat de vulling er niet uit kan lopen. bestrijk de rol met de rest van de boter en leg hem op een met bakpapier beklede bakplaat. bak de strudel in het midden van de oven in 15-30 min. goudbruin en gaar.snijd de strudel in plakken.
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
4 velletjes fillodeeg ontdooid,75gr boter,100gr jong belegen goudse kaas in dunne plakjes,150gr tour du monde schwarzwalder schinken in dunne plakjes,3 eetl gemengde gesnipperde kruiden,3eetl zure room,zout,peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
bakplaat,bakpapier
Leuke tips
lekker met een gemengde salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
159013
Homepage ID
36004
Smaak
N
Teller
938
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voor verwarmen op 1800c.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
yesssssss