Champignons In Kruiden-Knoflookboter

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 20:21
Bereidingswijze
Boter romig roeren met peterselie, bieslook, uitgeperste knoflook en fijngesnipperde sjalotjes. Op smaak brengen met zout en peper. Oven voorverwarmen op 200 graden. Champignonstelen uit hoeden draaien. Champignons in ruim kokend water met citroensap en zout ca. 3 min. kort koken. In zeef onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Champignons in ovenschaaltjes zetten en in holtes kruidenboter scheppen. Bestrooien met Parmezaanse kaas. In het midden van de oven in 10-15 laten gratineren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept van Koken met Sterren.
Ingrediƫnten
200 gr. zachte boter, 4 eetl. fijngehakte peterselie, 4 eetl. fijngeknipte bieslook, 3 teentjes knoflook, 2 sjalotjes, zout, peper, 400 gr. champignons, 2 eetl. citroensap, versgeraspte Parmezaanse kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
159007
Homepage ID
22330
Smaak
N
Teller
2379
Waardering aantal
3
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
34
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
evelyne13