Pittig Gevuld Gehaktbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 20:04
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 graden. In een koekenpan het gehakt rul bakken. Gesnipperde ui en knoflook toevoegen en 2 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree er door roeren. Dan sambal, scheutje tabasco, en kruiden naar smaak toevoegen. Alles goed mengen en smeuig roeren met slagroom. Het stokbrood aan de bovenkant insnijden, een beetje uithollen en met het gehaktmengsel vullen. Vulling afdekken met plakjes bacon en daarop plakken kaas. Gevuld brood in het midden van de oven ca. 10 min. bakken. Met wat geknipte bieslook bestrooien.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gevuld stokbrood met gehakt en kruiden.
Ingrediƫnten
250 gr. rundergehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 blikje tomatenpuree, 1/2 eetl. sambal badjak, tabasco, bieslook, tijm, zout, peper, 4 1/2 eetl. slagroom, 1 ongebakken klein stokbrood, 50 rg. bacon, 4 plakken belegen kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
159002
Homepage ID
22330
Smaak
N
Teller
588
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
evelyne13