Bereidingswijze
Klop de slagroom en zet die in de koelkast.
Snijd de meloenen doormidden en verwijder de pitten en schillen. Snijd nu de meloen in kleine stukjes en pureer deze met de staaf mikser tot er geen stukjes meer te zien zijn.
Verdeel dan het sap over de vier borden, en verdeel de rode aalbessen als de zogenaamde soepballetjes over de borden.
Als laatste geef je in het midden van ieder bord een lekkere toef slagroom. Eet smakelijk!
Snijd de meloenen doormidden en verwijder de pitten en schillen. Snijd nu de meloen in kleine stukjes en pureer deze met de staaf mikser tot er geen stukjes meer te zien zijn.
Verdeel dan het sap over de vier borden, en verdeel de rode aalbessen als de zogenaamde soepballetjes over de borden.
Als laatste geef je in het midden van ieder bord een lekkere toef slagroom. Eet smakelijk!
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 rijpe galia meloenen, een bakje rode aalbessen, en slagroom.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
158984
Homepage ID
33387
Smaak
Z
Teller
784
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht