mosselen met spaghetti

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 19:33
Bereidingswijze
Maak de soepgroente schoon, was ze en snijd ze in stukjes. Schil de uien en snipper ze. Breng het water, de wijn, de soepgroente en de peperkorrels in een grote pan aan de kook en laat het geheel circa 15 minuten zachtjes koken. Voeg de mosselen toe, leg het deksel op de pan en kook alles circa 10 minuten tot de schelpen open staan. Schep de mosselen en de groente met een schuimspaan uit het kooknat en doe alles in een voorverwarmde schaal. Voeg de olie toe, doe de spaghetti in de pan en laat ze 10 minuten koken. Giet het kooknat af en bewaar het. Laat de spaghetti uitlekken en meng ze met de boter. Bind het kooknat, breng het met zout en peper op smaak en serveer het als dipsaus in schaaltjes bij het gerecht.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten

2.5 kg verse mosselen

1 portie soepgroente

250 ml water

8 peperkorrels

1 el olie

maizena

zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158981
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
165
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellentje