Geroosterde Mexican Maiskolven

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/03/1999 - 19:24
Bereidingswijze
Vouw de schudbladeren terug en verwijder de draden van de maiskolven. Roer in een kommetje de boter met de Mexicaanse kruiden en de peterselie door elkaar. Bestrijk de kolven dun met boter en vouw de schutbladen
weer rond de kolven. Leg ze op het barbecuerooster circa 10 cm boven het gloeiende houtskoolvuur en rooster ze in circa 25-30 minuten rondom goudbruin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht
*
*
*
*
*
Ingrediƫnten
4 maiskolven

125 gram zachte boter

1 el Mexicaanse kruien

3 el fijngehakte peterselie
Leuke tips
Leg ze op vier borden en schep de rest van de boter erop. Strooi er wat zout over
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
158978
Homepage ID
201344
Smaak
N
Teller
972
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vlindertje