Bereidingswijze
Maak de paprika's schoon, was ze en snijd ze in repen. Schil de uien en snijd ze in ringetjes. Fruit de uien en de paprika's in de hete roomboter. Voeg de mosselen, de witte wijn en de room toe en laat alles circa 15 tot 15 minuten zachtjes koken tot de schelpen open staan. Doe de mosselen en de groente in een voorverwarmde schaal en giet het kooknat erover.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
3.5 kg verse mosselen
2 rode paprika's
3 uien
30 gr roomboter
1/4 liter witte wijn
1 beker room (250 gram)
peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158975
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
889
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht