Hutspot met klapstuk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 11:55
Bereidingswijze
Zet het klapstuk op met zoveel water, dat het juist onderstaat, voeg wat zout toe en kook het vlees 3/4 uur voor. Voeg dan de geschilde en in stukken gesneden aardappel, de gestrapte en in plakken gesneden wortel en de in stkken gesneden uit toe. Kook het gerecht in ca. 30 min. gaar. Neem het klapstuk uit de pan en roer aardappelen en groente door elkaar. Maak het gerecht op smaak af met peper en zout, schep het in een voorverwarmde schaal en leg het vlees erop.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kcal 420

Wij kennen het in Belgie niet met klapstuk maar ik heb het recept er voor iemand anders geplaatst.
Ingrediƫnten
100 g klapstuk zonder vet - 200 g aardappelen - 150 g winterwortel - 50 g ui - peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158674
Homepage ID
34204
Smaak
N
Teller
2080
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
calorietje
Gelegenheid