Babi Ketjap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 10:03
Bereidingswijze
Snijd het vlees in dobbelstenen en leg het in een kom. doe de ketjap en de gemberpoeder of wat geraspte verse gemberwortel en wat citroensap erbij. Laat het vlees onder zo nu en dan omscheppen een 1/2 uur marineren. Fruit de gesnipperde uit in de boter, voeg het vlees toe en bak dit even mee. Schenk de ketjap met gember erbij en stoof het vlees in 20 min gaar. Voeg zonodig wat water toe. Maak het gerecht op smaak af met peper en zout en als u er van houdt wat sambal
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kcal 410
Ingrediƫnten
75 g mager varkensvlees - 1 tl gemberpeoder of een stukje verse gemberwortel - 1/2 ui - citroensap - 10 g boter of margarine - 3 el ketjap - peper en zout.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158667
Homepage ID
34204
Smaak
N
Teller
257
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
calorietje
Gelegenheid