kuki di keshi

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 10:02
Bereidingswijze
Meng boter met bloem en kaas
Doe het zout en de suiker bij de melk
Vermeng alles met elkaar
Maak platte ronde koekjes 1 25 stuks
Beboter een bakblik en verwarm de oven voor op 175 graden
leg de koekjes op afsraand van elkaar op het bakblik
Goudgeel bakken in 1 10 min. niet bruin dan worden ze bitter
Vertel iets leuks over dit recept
antilliaanse kaaskoekjes
Ingrediƫnten
100 gr boter
50 gr bloem
50 gr geraspte oude kaas
1/4 tl zout
1/4 tl suiker
2 el melk
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Antiliaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
158666
Homepage ID
22934
Smaak
Q
Teller
2487
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rom