Bereidingswijze
De eiwitten goed kloppen
De geraspte kaas toevoegen en goed blijven roeren totdat het een zacht deeg wordt.
Wrijf de handen in met bloem en vorm daarna deegballetjes.
De olie heet maken, de kaasballetjes goudgeel bakken, niet bruin dan worden ze bitter
De geraspte kaas toevoegen en goed blijven roeren totdat het een zacht deeg wordt.
Wrijf de handen in met bloem en vorm daarna deegballetjes.
De olie heet maken, de kaasballetjes goudgeel bakken, niet bruin dan worden ze bitter
Afbeelding
Vertel iets leuks over dit recept
1 60 antilliaanse borrelhapjes
Ingrediƫnten
6 eiwitten
ruim 300 gr geraspte oude boerenkaas
een beetje bloem
bakolie
ruim 300 gr geraspte oude boerenkaas
een beetje bloem
bakolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
158665
Homepage ID
22934
Smaak
Q
Teller
9964
Drank
Uit
Bookmarked
33
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid