andijvie met tomaat en geitekaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 08:20
Bereidingswijze
Doe de andijvie in een schaal en voeg 2 eetl. water toe. Laat de andijvie, in ca. 4 min. op vol vermogen in de magnetron slinken. Schep de andijvie halverwege de tijd om. Giet de andijvie eventuell af. Was intussen de tomaat en snijd ze in dunne plakken. Verkruimel de geitenkaas. Leg de plakjes tomaat op de andijvie en verdeel de geitekaas en het sesamzaad erover. Verwarm de andijvieschotel, onafgedekt, nog ca. 3 minuten op vol vermogen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een orgineel andijviegerecht.
Ingrediƫnten
*400 gr. panklare andijvie

*1 vleestomaat

*75 gr zachte geitekaas

*1 eetl. geroosterd sesamzaad
Hulpmiddelen & keukengerei
Een magnetronschaal met een inhoud van 1 ltr.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158664
Homepage ID
30466
Smaak
N
Teller
612
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
magneliekje