andijvie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 08:19
Bereidingswijze
Was de andijvie en snijd de struik in reepjes. Doe de reepjes met aanhangend water in een schaal. Voeg bij kant en klaar gesneden andijvie ca. 3 eetl. water toe. Bereidingstijd per 400 gr. gesneden, afgedekt, ca 5 min op vol vermogen. Laat de andijvie enkele minuten nagaren.
Vertel iets leuks over dit recept
Andijvie koken in de magnetron gaat uitstekend. De groente blijft fris van kleur en houdt zoveel smaak dat zout toevoegen overbodig is.
Ingrediƫnten
*400 gr. andijvie
Hulpmiddelen & keukengerei
Een goede magnetronschaal, inhoud ligt eraan hoeveel u wilt klaarmaken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158661
Homepage ID
30466
Smaak
N
Teller
3564
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
magneliekje