aardappelkoek

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 08:19
Bereidingswijze
schil de aardappelen, was ze en schaaf ze in dunne plakjes. Vet een lage schaal (inhoud 1/2 l) in . Leg 1/4 deel van de aarappelplakjes op de bodem. Bestrooi ze met peper, zout en 1/4 deel van de peterselie en bieslook.Schenk er 1 eetl. slagroom over. Herhaal dit drie keer. Verwarm de aardappelkoek, afgedekt, ca. 8 min.op vol vermogen in de magnetron.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eet eens op een andere manier aardappels.
Ingrediƫnten
*500 gr aardappelen

*peper en zout

*1 eetl. fijngehakte peterselie

*1 eetl. fijngeknipte bieslook

*1/2 dl slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
een ronde of vierkante schaal voor de magnetron.
Leuke tips
Serveer hem in puntjes of vierkantjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158660
Homepage ID
30466
Smaak
N
Teller
1448
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
magneliekje