Hazelnootschuim

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 07:21
Bereidingswijze
verwarm de oven voor op 175 graden
Beboter een vel aluminiumfolie en vorm hiervan een rechthoekig bakje van 25 bij 35 cm.Zet de opstaande hoeken met paperclips vast.Bestuif het bakje met bloem en zet het op een bakplaat.
Klop de eiwitten met een mespunt zout stijf.
Schep er luchtig afwisselend de hazelnoten en suiker door.
Spreid dit mengsel gelijkmatig in het bakje uit.
Plaats bakblik in de oven en bak in 1 20 min goudbruin.
Draai de oven terug naar stand 140 graden.
Snijd de hazelnootschuim voorzichtig in vierkante stukken 1 15.
Draai de stukken om en leg ze op de bakplaat.
Bak dn nog 10 tot 15 min in de oven.
zodat de binnenkant taai blijft
Vertel iets leuks over dit recept
goed voor ong. 15 stuks
Ingrediƫnten
3 eiwitten
zout
150 gr suiker
175 gr gemalen hazelnoten
boter
bloem
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
158658
Homepage ID
26161
Smaak
Z
Teller
2871
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie1