Gouden-Pudding

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/02/1999 - 07:13
Bereidingswijze
roer boter,suiker en zout tot een romige licht gekleurde massa en klop iin voor iin de eiren erdoor.Blijf nog 5 min kloppen en schep dan luchtig de cakemeel erdoor.
Beboter een warme puddingvorm met deksel en schenk de stroop op de bodem van de vorm.
Vul de vorm met het deeg en sluit de vorm.
Plaats de vorm in een pan met kokend water.
Dit moet 2 cm onder de rand van de vorm staan.
Kook de pudding in ong. 2 uur gaar.
Vul zonodig het water bij.
Stort de pudding op een voor verwarmde schaal en geef er desgewenst een kannetje warme stroop bij
Aantal personen
5.00
Ingrediƫnten
125 gr boter
125 gr suiker
zout
2 eieren
125 gr cakemeel gezeefd
6-8 el blanke stroop
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
158657
Homepage ID
26161
Smaak
Z
Teller
217
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie1