Tongfilet Met Mantre D'Hotel Boter

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 23:11
Bereidingswijze
Hak peterselie en kervel fijn. Meng boter met citroensap en voeg de gehakte kruiden toe. Breng de boter op smaak met peper en zout. Maak een boterrolletje en zet weg in koelkast. Kruid de tongfilet met peper en zout, bestrooi ze licht met bloem en bestrijk ze met olijfolie. Grill ze gedurende een paar minuten aan elke kant.
Vertel iets leuks over dit recept
visgerecht
Ingrediƫnten
4 tongfilets van 150 gr - 75 gr boter - 1 tl peterselie - 1 tl kervel - sap van uitgeperste citroen - 50 gr boter
Leuke tips
Serveer met plakje boter, in schil gekookte nieuwe aardappel en een trosje waterkers.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158649
Homepage ID
7628
Smaak
P
Teller
201
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
knabbel