Forel Met Garnalensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 23:07
Bereidingswijze
Fruit de sjalotjes in 1 lepel boter en voeg wijn en azijn toe, laat 3 minuten pruttelen. Voeg slagroom toe en laat nog eens 3 minuten koken. Meng de garnalen en boter en draai tot een gladde massa. Breng saus opnieuw aan de kook en roer er de garnalen-boter door. Laat de saus niet meer koken. Breng op smaak met peper en zout. .
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk visgerecht
Ingrediƫnten
Vier regenboogforellen - 100 gr verse garnalen - 2 sjalotjes - 150 gr ongezouten boter - 1 a 2 dl witte wijn - 1 el azijn - 1 dl slagroom - vers gemalen witte peper, zout
Leuke tips
Serveer met gebakken forel, aardappelpuree en gestoofde prei
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158647
Homepage ID
7628
Smaak
P
Teller
389
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
knabbel