Spaanse Aardappelschotel Met Ansjovis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 23:04
Bereidingswijze
Kook de aardappelschijfjes beetgaar. Fruit de uien, knoflook en paprika in de ansjovisolie. Meng dit met de aardappelen en de ansjovis. Breng dit mengsel op smaak met peper en zout. Eieren opkloppen en over de aardappelen gieten. Bak de schotel 15 minuten zachtjes en laat hem daarna 5 minuten nagaren in de oven op 200 graden. Garneer met peterselie.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 blikje ansjovis op olijfolie - 250 gr geschilde aardappelschijfjes - 2 uien - 1 paprika in kleine stukjes gesneden - 5 eieren - 1 teen knoflook - zout en peper - peterselie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
158646
Homepage ID
7628
Smaak
N
Teller
419
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
knabbel