Feestelijk Vissoepje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 22:56
Bereidingswijze
-de boiullon met de vissoep opwarmen en tomatenpuree toevoegen-voor het opdienen de room toevoegen en goed mengen-versieren met de krab
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
-2 l kippenbouillon-1 blik kreeftensoep-1 klein doosje tomatenpuree-1 verpakking krabsticks-200 cc room
Leuke tips
-men kan ook de room half stijf kloppen en per bord midden in de soep een lepel geklopte room scheppen-een scheutje cognac maakt het nog feestelijker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
158643
Homepage ID
3619
Smaak
N
Teller
359
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lily