Zeewolfsalade Met Garnalen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 22:56
Bereidingswijze
Plet het hardgekookt ei in de mayonaise en voeg de vis toe. Meng alles goed door elkaar. Als U houdt van een gladde salade, kunt U ook de mixer gebruiken
Kruid naar smaak met peper, zout, nootmuskaat en citroensap.
Voeg de grijze garnalen toe en meng alles dooreen.
Tip: U kunt er ook nog fijngesnipperde peterselie aan toevoegen en een eetlepel magere yoghurt. Laat goed koud worden
Ingrediƫnten
Voor 1 250 gr. vissalade.
150 gr. zeewolffilet
50 gr. grijze garnalen
1 hardgekookt ei
2 eetl mayonaise
citroensap
nootmuskaat
peper en zout
Leuke tips
Serveer op kleine verse stokbroodjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
158642
Homepage ID
5835
Smaak
N
Teller
223
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
enkele uren vooraf.
Breng een bodempje water aan de kook met wat citroensap, peper, zout en nootmuskaat.
Leg er de zeewolffilet erin en laat het enkele minuten garen.
Laat de uitlekken en breek de filet, na afkoeling, in stukjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tiler