Toast Met Appeltjes En Kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 22:34
Bereidingswijze
-1 appel schillen,klokhuis uithalen,raspen en onmiddellijk besprenkelen met citroensap en mengen met calvados-de andere appel in zeer dunne schijven snijden-de broodjes zeer licht toasten om wat vaster te maken-verdeel nu over iedere toast wat geraspte ,daarbovenop de appelschijfjes en daarbovenop de snede kaas-plats gedurende enkele minuten in de oven zodat de kaas nog niet uitloopt-fruit ondertussen vlug de uiringen en verdeel ze over iedere toast boven op de kaas
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
-2 vaste appelen-sap van 1/2 citroen-2 lepels calvados-4 toasts-4 sneden afsmakende kaas (Munster-St Albray-Pont l'Evecque)-1 ui in ringen gesneden
Leuke tips
-schik iedere toast op een blaadje sla en dien op
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
158637
Homepage ID
3619
Smaak
N
Teller
61
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lily