kippenblokjes met broccolimix in mosterdsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 22:26
Bereidingswijze
1. Verhit de olie in een braadpan of wok. Doe er de blokjes kip in en laat goudbruin kleuren. Voeg de blokjes gerookt spek toe en laat even meebakken.
2. Kruid met een snuifje tijm. Doe er de diepgevroren broccolimix en de mosterd bij, roer om en om en giet er de witte wijn en de kippenbouillon bij.
Dek af en laat 10 minuten sudderen.
3. Bind met maizena express
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 gr. kippenborstfilet
100 gr. gerookte spekblokjes
500 gr. broccolimix (diepvries)
2 eetl. arachide-olie
1 eetl. mosterd
1,5 dl. kippenbouillon (1 blikje opgelost in 1,5 dl heet water
1,5 dl droge witte wijn
maizena wxpress
een snuifje tijm
Leuke tips
Serveer met pasta of rijst
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158636
Homepage ID
5835
Smaak
N
Teller
2109
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de kippenborstfilet in blokjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tiler