Bereidingswijze
-de gesneden ui,paprika,prei en kool in de boter aanfruiten gedurende 5 minuten-leg hierop de kabeljauwfilets-bedruppel met citroensap-kruid met peper en zout-overgiet met de witte wijn en room-maak gaar in de hete oven gedurende 15 minuten
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 gr kabeljauwfilets-sap van een 1/2 citroen-1 ui gesneden-100 gr paprika in reepjes-3 preistengels gesneden-50 gr boter-250 gr witte kool gesneden-peper-zout-1 glas witte wijn-200 cc room
Leuke tips
-dien op met stukjes stokbrood,besmeerd met rouille
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
158633
Homepage ID
3619
Smaak
P
Teller
189
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht