Sint-Jacobsvruchten "A La Bretonne"

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 22:06
Bereidingswijze
-snijd de sint-jacobsvruchten in dikke stukken-boter 4 schelpen in met de gesmolten boter en strooi er de helft van het broodkruim overheen-verdeel de stukken sint-jacobsvruchten en leg ze in de schelpen-vermeng het resterende broodkruim met de knoflook en de peterselie en smaak af met peper en zout-spreid dit mengsel over de schelpen uit en giet er de overgebleven boter er overheen-bak ze zonder deksel 15 a 20 min in een tamelijk warme oven (2000C)
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
-500 gr sint-jacobsvruchten-100 gr gesmolten boter-8 eetlepels geroosterd broodkruim-1/2 geperst teentje look-1 eetlepel fijngehakte peterselie-peper-zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
158632
Homepage ID
3619
Smaak
N
Teller
689
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lily