Champignonroomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 17:50
Bereidingswijze
Doe de boter in de pan, laat ze smelten daarna voeg je de champignons erbij.
Als volgt de melk en daarna het kippebouillonblokje.
Pas op het laatste de bloem en dan de room
En klaar is kees!
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bij een biefstuk of bij kip
Ingrediƫnten
1 potje gesneden champignongs, 1 potje room, 50g boter, 50g maozenabloem,0,5liter melk, en peper en zout ( eventueel alleen een kippebouillonblokje geen zout en peper is gewoonweg lekker)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
158622
Homepage ID
39001
Smaak
N
Teller
1613
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vocht bijhouden en mengen met de bloem
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pantertje